Mobiel leren in OntwikkelStad is heel praktisch; de site is responsive en dus goed te lezen op smartphones en tablets. Deelnemers doen daardoor optimale leerervaringen op vanachter hun bureau, op de bank, in de trein en op andere plekken die zij kiezen. Samenwerken over grote afstanden is gemakkelijk. Denk daarbij aan de interactie tussen de deelnemer en de coach en de deelnemers onderling.

Onmiddellijkheid

Het biedt de mogelijkheid om snel aan te sluiten bij leervragen, casuistiek en interesses. De onmiddellijkheid van het leren neemt toe, doordat de deelnemer niet hoeft te wachten op de volgende bijeenkomst op locatie.

Andere voordelen

  • Alle visuals als films, audiofragmenten, foto’s met of zonder tekst, zijn via de verschillende apparaten goed af te spelen en te lezen.
  • Leren is auditiever door de afspeel- en opnamemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw beluisteren en bekijken van fragmenten.
  • Verslaglegging en zelfreflectie kan op verschillende manieren, doordat apparatuur de mogelijkheid heeft tot het maken van opnames in beeld en geluid naast tekst.
  • De deelnemer kan via de apparatuur Internet raadplegen waarmee hij altijd een naslagwerk in handen heeft.

Neem contact op als u eens als ‘gast’ in wilt loggen.