De Kracht van Zelfpromotie - Ombra della Terra

Trainingstraject – De kracht van zelfpromotie

Is uitermate geschikt voor mensen die hun zichtbaarheid willen vergroten.  Ze nemen actief hun zelfpromotie ter hand. Daarbij werken ze constant aan een herkenbaar offline (persoonlijke contacten) en online brand.

Deze tijd vraagt om mensen die overtuigend aantonen dat hun talent en ervaring ‘waarde’ toevoegen. Hun personal brand is relevant, actueel en vindbaar. Vandaar dat hun loopbaan een aaneenschakeling van bijzondere ervaringen is. Daar kiezen ze voor.

Duurzame inzetbaarheid

Mensen die actief blijven werken aan hun personal brand werken ook direct aan hun duurzame inzetbaarheid. Ze realiseren zich dat hun kennis en vaardigheden afgestemd moeten blijven op de vraag van organisaties. Daarom blijven ze zich bijscholen en permanent ontwikkelen.

Het iBook en Ontwikkelstad

De kracht van zelfpromotie; interactieve gids voor personal branding verscheen eerst als iBook. Dit wordt al jaren gebruikt bij de leergang Loopbaan- en Talentcoaching bij Hogschool Windesheim. Op verzoek van de hogeschool is de content beschikbaar gemaakt in Ontwikkelstad. Dit is een leermanagementsysteem (LMS) in een Moodle-omgeving.

Acht stappen en maatwerk

De kracht van zelfpromotie werkt met acht stappen. Eén stap is optioneel. Deze is bestemd voor deelnemers met belemmerende gedachten waarmee ze hun groei in de weg zitten. De stappen kunnen op verschillende manieren deel uitmaken van een trainingstraject. In overleg stellen we de gewenste maatwerkvariant vast.

De meest gekozen onderdelen in een trainingstraject zijn:

  • Intakegesprek
  • Combinatie van workshops en online training. Zeven van de acht stappen zijn onderdeel van het trajct.
  • Coaching; op locatie of online.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem contact op via het contactformulier. Laat even weten wanneer je het best bereikbaar bent.