Training Effectief Communiceren - Paola Pisu

Introductie Effectief Communiceren

De training Effectief Communiceren is geschreven voor professionals met enige jaren ervaring. In je werk merk je dat je met bepaalde personen een klik hebt en met anderen lijkt het alsof je geen contact en impact hebt. Je wilt in meer situatief effect sorteren en zoekt naar een training die precies daar dieper op in speelt.

Resultaten – Je …

  • hebt kennis over de werking van communicatie en welke facetten daarin een rol spelen.
  • hebt inzicht in je eigen communicatiestijl en kent de eigen sterke en verbeterpunten.
  • bent in staat om echt contact te maken met gesprekspartners en kunt diverse gesprekstechnieken toepassen om in contact te blijven en doelgericht te handelen.
  • bent in staat om je boodschap zowel mens-als resultaatgericht en met impact over te brengen
  • hebt kennis over verschillende menstypen en hun communicatiestijlen en wat zij nodig hebben en verwachten in communicatie.

Bestemd voor

Voor iedereen die meer impact wil maken en actief werkt aan het verbeteren van zijn communicatievaardigheden.

Incompany

Onze trainingen bestaan deels uit maatwerk die beschreven staat in het plan van aanpak. De training Effectief Communiceren werkt met een intakeformulier. De deelnemers beschrijven wat ze nu nog lastig vinden en geven ook een beschrijving van een praktijksituatie. Deze input is onderdeel van de training waardoor de herkenbaarheid groot is. Toepassing in de praktijk vindt daardoor snel plaats.

De training vindt incompany plaats of op een locatie die in overleg vastgesteld wordt. Neem contact op als je belanstelling hebt, meer informatie wilt of een offerte wil ontvangen.