Training Zelfvertrouwen & Presentatie - Paola Pisu

Introductie training Zelfvertrouwen & Presentatie

Organisaties zijn in beweging, de wereld rond werk veranderd voortdurend. Het lijkt wel of mensen met zelfvertrouwen zich altijd en overal zo gemakkelijk in bewegen. Van binnen voelt het bij jou anders; je weet dat werken aan je zelfvertrouwen, leidt tot een krachtiger presentatie. Maar, hoe pak je dit aan? De training Zelfvertrouwen & Presentatie is speciaal voor jou geschreven!

Het is belangrijk dat jij jezelf op aantrekkelijke en herkenbare wijze presenteert. Nu zijn we in Nederland behoorlijk bescheiden en trekken we vaak te kleine schoenen aan in plaats van te grote schoenen. Realiseer je dat je mag laten zien wie je bent. Je hebt ervaring en talent; die mag je laten zien. Vaak is het een kwestie om deze eerst inzichtelijk te maken voor jezelf. In de tweede plaats volgt de wijze waarop jij jezelf presenteert.

Laat zien en horen hoe je aansluit op ontwikkelingen binnen de organisatie waar je nu werkt. Laat zien dat je interessant bent voor andere organisaties.

Resultaten – Je …

  • bent je bewust van wat je gedachten doen met je zelfvertrouwen.
  • stopt met aannames over hoe anderen wel niet over jou denken.
  • maakt inzichtelijk welke unieke ervaring, talenten en kwaliteiten je bezit.
  • erkent dat je deze unieke ervaring, talenten en kwaliteiten hebt en dat de werkgever en collega’s er blij mee zijn.
  • oefent met lichaamstaal en stemgebruik die zelfvertrouwen uitstralen.
  • maakt een plan over hoe je het geleerde onderdeel laat zijn van je dagelijks bestaan.

Bestemd voor

Iedereen die zich met meer zelfvertrouwen in de werkomgeving wil bewegen.

Incompany

Deze training kan ook plaatsvinden als individuele coaching. Het bijzondere aan werken in een groep is, dat deelnemers elkaar altijd stimuleren en optillen. Ze leren van en met elkaar. Voorafgaand aan de training vult iedereen een intakeformulier in. Daarin beschrijven ze situaties die hen uit balans halen en ook beschrijven ze een cases. Die informatie maakt – op integere wijze – deel uit van de training.

Deze vindt na overleg incompany plaats of op een nader te bepalen locatie.

Neem contact op als je belanstelling hebt, meer informatie wilt of een offerte wil ontvangen.